Hát hol is kezdjük. Ja igen... Hogy is állt össze a kép a zenekarról? Nem hosszú történet, szóval leírom.

Mikor 2004 szeptemberében megcsapott az ihlet, hogy kéne valamit csinálni, tudtam, hogy bármi is lesz az, köze lesz a zenéhez. Gondoltoam sok mindenre, de mivel a górékórusomba elég kevesen áltak volna be, úgy döntöttem, hogy zenekart alapítok egy pár ,,Muksóval,, (ez később szó szerint is megvalósult).

Nem volt könnyű. Mindenesetre elsőnek a Vastag Tomit húztam bele az egészbe, akivel aztán sok fajta felállású zenekaron gondolkodtunk. Az igazi probléma nem is az volt, hogy ki min fog játszani, hanem inkább az, hogy még csak ketten voltunk. Volt azonban az iskolában még két emberke, aki szeretett volna egy zenekart. Ők egy évfolyammal fejebbi osztályba jártak, és nem tudtak kihez szegődni. Aztán olyan két hónap keresés után ,,egymásra találtunk,, és tudtuk, hogy ez így már talán jó lesz. Hát és ez lett belőlle:

A zenekar tehát gazdagodott Kovács Attilával (Muki) és Gebe Rolandal.

Ekkor már egyértelműbb volt, ki min fog játszani. Muki már belekezdett ezelőtt a gitározásba, Gebe dobolni szeretett volna, Tomi pedig gitárt vett, tehát gitáros lett, nekem (Hundzsa Tamás) pedig a basszusgitár és az ének lett a szívszerelmem. A próbálást mindenki külön-külön folytatta othon, mivel nem volt hely a próbálásra egészen 2005 szeptemberéig, amiótta a Pincében ténykedünk.

Legelső koncertünk 2005. október 27.-én volt és azótta is próbálunk és koncertezünk, amennyit lehet. Reméljük, hogy azt amit csinálunk, szeretni foglyák az emberek és evvel nemcsak magunknak, hanem másoknak is örömet szerzünk.

2007. június 7.-én a zenekar búcsúkoncertet adott az eredeti felálásával, a dobok mögé egy harmadik Tomi került, igy már 75%-os keresztnévviselés túlsújával a zenekarban. Az összkép körülbelül ilyen lett:

Pár frissítéssel készül a zenekar a két éves születésnapjára, és külömböző unplugged műsorokkal Relic név alatt. Közös műsorszámot adnak Ujlaki Barbarával, aki 2006 októberétől vendégénekel a zenekarral kis és nagy koncerteken egyaránt.

Továbbá még pár embert, aki segitette és gazdagitotta a zenekar szinpadát ezalatt a két év alatt:

Žilinský Ádám és Pongó Teodor a dobok mögött, Molnár Gergely a zongoránál, és Balogh Eszter vokáljaival.

2008. június 26.-án a zenekar lejátszotta búcsúkoncertjét, amely egyre csak nehezedő körülmények közt zajlott le. Talán ez is jele volt annak, hogy a zenekar se szerette volna befejezni a játszást olyan közönségnek, mint amilyenek Ti voltatok. Köszönjük!